GA NAAR DE BAM FITCLUB

WELKOM BIJ BAM, BEWEGEN ALS MEDCIJN

Onze missie is Nederland gezond te maken

De zorg wordt steeds duurder en zorgverleners hebben steeds minder tijd. Onze missie is om jou te helpen in de strijd tegen overgewicht, gewrichtsklachten en chronische ziekten. Welkom bij BAM. Jouw online gezondheidsmaatje.

80 procent van de operaties hadden vermeden kunnen worden

ALS MEN WERKT AAN LEEFSTIJL PREVENTIE

WIJ GELOVEN IN HERSTEL, WAAR ANDEREN HET OPGEVEN

Het platform voor gezond leven en preventie met een team van artsen en therapeuten

In de afgelopen 25 jaar hebben we met BAM al veel mensen geholpen op weg naar een gezonde leefstijl. Fitnessprogramma's zijn er genoeg. Echter bij long COVID, overgewicht & obesitas, diabetes, artrose, gewrichtspijn, kanker, rugklachten, longklachten, hartklachten en tijdens de zwangerschap heb je gespecialiseerde kennis nodig en een gespecialiseerd programma.
Lekker zelf aan de slag of onder begeleiding?

Hier vind je het programma wat bij jou past en gespecialiseerde therapeuten & coaches bij jou in de buurt.

DE 3 PIJLERS VAN BAM

Elk BAM-programma bestaat uit de 3 VET-Pijlers: Voeding, Educatie & Training.

VOEDING

Gezonde voeding is de basis voor herstel en goede gezondheid. Nooit meer honger, compleet Voedingsplan, gezonde lekkere recepten gericht op darmgezondheid. 

EDUCATIE

Handige informatie & tips van professionals om zelf aan de slag te gaan. Meer dan 200 video’s, kijk zo vaak als je maar wilt, wanneer het jou uitkomt.

TRAINING

Gewoon wat oefeningen doen is niet de oplossing. Een gericht trainingsplan in 3 fasen, met oefeningen voor thuis, buiten en in de fitness. Bewezen effectief. 

BEWEGEN ALS MEDICIJN

BAM FITCLUB

14 dagen gratis >

5

ONLINE PROGRAMMA'S

35

JAAR ERVARING

50

FYSIO PRAKTIJKEN

150.000

MENSEN JAARLIJKS GEHOLPEN

Wij zijn Karl en Chantal Noten

Als 50+ers weten wij hoe belangrijk gerichte voeding en training is om gezond te blijven. Naast ons gezin zijn we al 35 jaar werkzaam in de gezondheidszorg & sport. Met onze organisatie Fysio Physics hebben wij praktijken voor fysiotherapie, revalidatie & fitness door heel Nederland, een opleidingsinstituut voor professionals en een instituut voor wetenschappelijk onderzoek. 

Onze passie:
Na opzetten van 50 eigen fysiopraktijken, opleiden van vele professionals, de oprichting van onze bedrijven in Zwitserland en de USA en het bestuderen van de gezondheidszorg in 12 landen, ervaarden we veel nood in Nederland. De helft van de Nederlanders heeft overgewicht, 55% beweegt te weinig, ruim 10 miljoen mensen hebben 1 of meer chronische ziekten en de zorg wordt onbetaalbaar. Dat kan toch echt beter? 

Daarom helpen wij samen met ons team via Bewegen Als Medicijn duizenden mensen om gezonder en sterk te worden. Laagdrempelig en betaalbaar. Ons doel is zorgprofessionals ontzorgen door jou persoonlijk te helpen met onze programma’s.
Inmiddels hebben meer dan 2000 mensen een BAM-programma gevolgd en bevelen steeds meer medisch specialisten, artsen en therapeuten onze programma’s aan vanwege de goede resultaten. Doe je mee?

Groet, Karl & Chantal

 

Ons team staat altijd voor je klaar

OFFLINE & ONLINE

Offline, vind een BAMcoach bij jou in de buurt

vind een BAMCoach →

Online, BAM Online FitClub, één lidmaatschap

start 14 dagen gratis →